navigate-before navigate-next navigate-down navigate-up search hamburger-nav close clock location mail moon dining calendar checklist article details flight room gallery price
Utazási Központ
Amazon Travel Utazási Iroda
Álmokat Váltunk Valóra
info@amazontravel.hu +36/1-216-6281
Nászút Törökországban
Felejthetetlen nászútra vágytok egy pálmafás, homokos tengerparton? Ez Törökországban is lehetséges! A minden igényt kielégítő szállodák a világhírű török vendégszeretettel, és kiváló minőségű szolgáltatásokkal várnak Benneteket! Megszűnik majd a külvilág körülöttetek, hogy csak a pihenésre és egymásra koncentrálhassatok! Ízleljétek meg a különleges minőségű ételeket, kortyoljatok el egy finom koktélt a hűs medencék partján, élvezzétek a napsütést a gyönyörű, homokos tengerparton megpihenve! Engedjétek, hogy a személyzet lesse minden kívánságotokat és biztosítsa, hogy mindenből csakis a legjobbat kapjátok!Miért pont Törökország?

A mediterrán térségben a legjobb ár/érték arányú nyaralásokat kínálja – azaz itt jóval többet kaptok a pénzetekért, mint bárhol máshol Európában.
A messze földön híres török vendégszeretet, az ínycsiklandó török konyha, a szolgáltatások széles köre mágnesként vonzza vissza az idelátogatókat évről-évre.
A szállodákban számos sportolási lehetőség, spa és wellness szolgáltatás és szórakozási lehetőség közül választhattok, nem beszélve a rengeteg bárról és étteremről – szinte ki sem kell mozdulnotok a szállodából a nyaralás alatt, hiszen ott mindent megtaláltok.
Azok számára is ideális úti cél Törökország, akik a mézeshetek során nem csak pihenni és fürdőzni szeretnének, hanem látni, menni, kirándulni is: számos kulturális és természeti látnivalót tartogat az ország. Úszhattok delfinnel, raftingolhattok, száguldozhattok jeep-ekkel, jet-skizhettek, hajókázhattok, antik romok között sétálhattok, olyan lélegzetelállító helyeket látogathattok meg, mint Pamukkale, Kappadókia, Aspendos, Myra, Kekova…
Nem utolsó sorban pedig hódolhattok shopping szenvedélyeteknek: minőségi bőrárut, aranyat, szuveníreket és jó minőségű, márkás termékeket is vásárolhattok az európai átlagtól jóval kedvezőbb áron!

Mikor utazzatok? Ha igazán nyári melegre és strandidőre vágytok, júniustól szeptember végéig ajánlatos Törökországba utazni (általában naponta indulnak charterjáratok). Áprilisban, májusban és októberben is kellemes az idő, de a medencék és a tenger vize hűvösebb, csapadék is gyakrabban előfordulhat.

Az itt felsorolt szállodák mindegyike kiemelten jó, kifejezetten nászutasoknak ajánlott. Amennyiben más elképzelésetek van, kérjük, jelezzétek, és megkeressük a legmegfelelőbb lehetőséget!

AJÁNLATKÉRÉS, TOVÁBBI SZÁLLODÁK: info@amazontravel.hu

Fontos: a média által gerjesztett negatív álhírekkel ellentétben a Török Riviéra nyaralóhelyein nincsenek menekültek, útvonaluk nem érinti ezt a területet. Antalya és környéke nyugodt, és szokásosnál is nagyobb fokú biztonsági intézkedéseknek köszönhetően biztonságos, jelenleg biztonságosabb, mint bármelyik európai nagyváros. Kint élő kollégáink és onnan hazaérkezett utasok beszámolóit olvashatjátok ezen az oldalon.

Pénztárcabarát nászutak Törökországban
Garantáltan ötcsillagos nászutak
Luxusnászút Törökországban