navigate-before navigate-next navigate-down navigate-up search hamburger-nav close clock location mail moon dining calendar checklist article details flight room gallery price
Utazási Központ
Amazon Travel Utazási Iroda
Álmokat Váltunk Valóra
info@amazontravel.hu +36/1-216-6281
Nászút Tenerifén
Tenerife a legnagyobb és legnépesebb szigete az Afrikától északnyugatra elterülő Kanári-szigeteknek. A vulkanikus szigetcsoport Spanyolországhoz tartozik. Tenerife a változatosság szigete is egyben. Hol máshol tehetjük meg, hogy az egyik órában még egy hűsítő koktélt iszunk a vízparton párunkkal, majd kb. 1 óra autózást követően a Las Cañadas Nemzeti Parkban gyönyörködhetünk a vulkanikus tájban, s csodálhatjuk Spanyolország legmagasabb hegyét, a 3.718 méter magas, hónapokon át hófedte csúcsot, a Pico del Teide-t. Amennyiben ez nem lenne elég, úgy az északi lejtőn visszavezethetünk a tengerszintre és ellátogathatunk a Loro Parkba, ahol delfin és bálna show-t is megcsodálhatunk, vagy sétálhatunk a mesésen szép Puerto de la Cruz utcáin. Az adrenalinszint-növelő programokat kedvelők nem hagyhatják ki a világ egyik legnagyobb és legkalandosabb vízi élményparkját sem! Tenerife bővelkedik a látnivalókban, aki egyszer ellátogat ide, annak egy életre szóló élményben lesz része, s szinte biztos, hogy visszatér még az „Örök tavasz szigetére”.
3*-os szállodák
4*-os szállodák
5*-os szállodák
Programlehetőségek, látnivalók
Siam Park

Ne hagyjátok ki az élményt, akár kettesben, akár gyermekekkel érkeznek a szigetre nászútra, hogy ellátogassatok Európa legnagyobb vízi élményparkjába. A parkot 2008-ban adták át, egy 185.000 négyzetméteres területen helyezkedik el, Tenerife déli részén, Costa Adejében. A Siam Park, több mint egy vízi park, maga az ÉLMÉNY. Itt található a Tower Power, a hullámstrand, valamint gyermekekkel semmiképpen sem szabad kihagyni az Elveszett várost, mely egy igazi gyermekbirodalom, ahol a varázslatos vízi váron túl csúszdák, vízesések biztosítják a kicsik, s akár a nagyobbak élményfürdőjét is.A nyugalomra vágyó vendégek is megtalálják számításukat: a kristálytiszta vizű „lassú folyamon” hatalmas gumigyűrűkön lehet ringatózni. Nincs hiány a vendéglátó egységekben sem, jelenleg 3 bár és 2 étterem áll rendelkezésre.Loro Park

A Loro Parque Tenerife északi részén, Puerto de la Cruzban található, egyike az úgynevezett kötelező programoknak! Itt található a világ legnagyobb papagájgyűjteménye, mely több mint 3000 különböző fajból áll, közülük 300 csak itt Tenerifén található meg. A csodálatos, színesebbnél színesebb madarak naponta többször szórakoztatják a látogatókat showműsorukkal. Ezenkívül fantasztikus delfin-show, lélegzetelállító orka-show kínál felhőtlen szórakozást a park vendégeinek naponta többször is, csakúgy, mint a barátságos fókák. A pingvinek is jól érzik magukat a számukra kialakított természetes környezetben, ahol a sarkvidéki -2 °C fokban élik mindennapjaikat a világ legnagyobb pingvináriumában. Az egész park területét lenyűgöző, nagyon szépen gondozott zöld növényzet borítja, amely növények a világ különböző tájairól lettek idetelepítve.

Hajókirándulás

Egy hamisítatlan portugál kalózhajó fedélzetén élvezhetitek a hajókirándulás örömét pároddal. A vitorlás fedélzetén egy kisebb időutazáson vehettek részt, egy kicsit a múlt századba csöppentek vissza, amikor még az ilyen hajókkal valódi kalózok vitorláztak. PETER PAN fedélzetén egy nyitott bár, valamint 15 fős fedélzeti terasz található. A PETER PAN Los Cristianos kikötőjében horgonyoz, ahonnan kirándulásunk során megfigyeljük, lefotózzuk a pilóta bálnákat és delfineket, akikkel utunk során biztosan találkozunk. Később lehorgonyozunk La Caleta illetve Palm Mar partjai mellett, hogy aki szeretne, ússzon egyet a kristálytiszta vízben, majd ezután elfogyasztjuk a finom ebédünket.
Ezen kívül van lehetőség szigettúrát tenni Tenerifén, valamint ellátogatni a szomszédos szigetekre, Gran Canariára vagy La Gomerára!