navigate-before navigate-next navigate-down navigate-up search hamburger-nav close clock location mail moon dining calendar checklist article details flight room gallery price
Utazási Központ
Amazon Travel Utazási Iroda
Álmokat Váltunk Valóra
info@amazontravel.hu +36/1-216-6281
Nászút Szardínián
Fehér homokos, pálmafás tengerparti nászútra vágytok, de többórás repülés és a többmilliós költségek nélkül? Rögtön nyári esküvőtök után indulnátok, de nem találtok olyan egzotikus úti célt, ahol az időjárás is kifogástalan? Maradjatok Európában, és válasszátok Szardíniát a mézeshetek helyszínéül, ahol az érintetlen táj, a tömegturizmustól mentes strandok, a meghitt, romantikus öblök, a kristálytiszta, türkizkék tenger, és a természet egyedülálló szépsége garantálja a tökéletes nászutat!

Egyedülállóan összeállított csomagjaink biztosítják a nászutasoknak járó kitüntetett bánásmódot már a repülőtérre érkezéstől egészen a hazautazásig. A megkülönböztetett figyelem nem ér véget a lagzi után, hanem személyes törődéssel párosul, és továbbra is körülöttetek forog a világ a mézeshetek során, ugyanúgy, mint a Nagy Napon!


Szardínia tündöklő színeivel, a növények illatával, változatos szárd ízekkel, nyugalmával és gazdag történelmi-kulturális látogatóival elkápráztatja az idelátogatót, ideális hely a kikapcsolódásra, pihenésre. Több ezer éves kultúra, népszokásokban gazdag szárd emberek, akikben él az évezredes vendégszerető hagyomány, kristálytiszta, smaragdzöld és indigókék tenger, hófehér és rózsaszín homokos tengerpartok várják a nászutasokat.


Az Alghero és Olbia közötti partszakasz Szardínia látnivalókban leginkább bővelkedő régiója. Leghíresebb része az Olbia felett fekvő Smaragdpart, de emellett megszámolhatatlan gyönyörű partszakasz jellemzi, nem is beszélve a gyönyörű Algheroról, Stintinoról és Castelsardoról.

Costa Smeralda     
Szardínia világhírű, 55 km hosszan elterülő, part-szakasza, a sziget észak-keleti részén fekszik Olbia és Palau között. Nevét - Smaragdpart - a tenger gyönyörű színéről kapta. E tájon utazva csodálatos kép tárul a turista szeme elé. Kristálytiszta, smaragd-zöld tengervíz, luxus szállodák, háttérben a Maddelena-szigetcsoporttal. A környéken rendszeresen megfordulnak előkelő és híres emberek.


Nászutas szállodák Szardínián