navigate-before navigate-next navigate-down navigate-up search hamburger-nav close clock location mail moon dining calendar checklist article details flight room gallery price
Utazási Központ
Amazon Travel Utazási Iroda
Álmokat Váltunk Valóra
info@amazontravel.hu +36/1-216-6281
Nászút Portugália tengerpartján
Dél-Portugáliában, Algarve régióban tartott a legtovább az arab hódoltság. Ma is ez a táj őrzi leginkább az arab idők hagyományait, építészetében és nyelvében.

Ma a tenger- és a napimádók paradicsoma – Európa legszebb strandjai találhatók itt. Faro-tól nyugatra sziklákkal szabdalt aranysárga homokú festői tengerpartot, rejtett öblöket találunk, a keleti rész kilométereken keresztül elnyúló strandjainak vize a legmelegebb Portugáliában.Nászutas ajánlatok
Nászút az Azori-szigeteken
Az Azori-szigetek Európa legnyugatibb pontja nem csak csodálatos természeti szépsége miatt egyedülálló - a mai napig a tömegturizmustól megkímélt úti célok, a nyugalom, a tökéletes kikapcsolódás szigetei. A vulkáni eredetű szigetek sajátos mikroklímával, kivételes természeti képződményekkel és káprázatos növényvilággal rendelkeznek.

Az Atlanti-óceán közepén fekszik kilenc kicsiny portugál sziget: São Miguel, Terceira, Faial, Pico, São Jorge, Santa Maria, Graciosa, Flores és Corvo. Vulkáni eredetű szigetcsoport, ahol bámulatos és változatos tájakat alakított ki a természet. A levegő kristálytiszta, a Golf-áramlat pedig talán a világ legkellemesebb klímáját alakította ki itt. Megterem a tea, az ananász, és sok más Európában kuriózumnak számító növény. Lehet delfinekkel úszni, és egész évben bálnát nézni a part menti vizekben.
Nászutas ajánlatok