navigate-before navigate-next navigate-down navigate-up search hamburger-nav close clock location mail moon dining calendar checklist article details flight room gallery price
Utazási Központ
Amazon Travel Utazási Iroda
Álmokat Váltunk Valóra
info@amazontravel.hu +36/1-216-6281
Nászút Görögországban
Görögország megszámlálhatatlan kis szigetével, kellemes, mediterrán klímájával, barátságos, vendégszerető népével, ínycsiklandó gasztronómiájával ideális úti cél lehet azoknak a pároknak, akik nem tudnak sokat költeni nászútjukra. Választhattok akár kis apartmanokat önellátással, de ha nagyobb a keret, szép szállodákat foglalhattok tengerre néző kilátással.Melyik szigetet érdemes választani?

Ha nem csak pihenni, de "látni" is szeretnének, történelmi nevezetességek is érdekelnek Benneteket, akkor Rodosz, Kréta vagy Kos szigete az ideális úti cél nászútra. Ha a nászúton el szeretnétek vonulni kettesben, távol a világ zajától, meghitt, romantikus tengeröblök és természeti szépségek közé, akkor Kefalónia vagy Karpathos a legjobb választás. Ha ez utóbbit egy kis bulizással is megtoldanátok, akkor pedig irány Zakynthos!

Ezek a szigetek charterjárattal könnyedén és kedvezően elérhetők, ha valami másra, különlegesre vágytok, akkor Amorgost vagy Santorinit ajánljuk. Bármelyik szigetet is választjátok, görögországi nászutatok örökké emlékezetes lesz!

Mikor utazzatok? Általánosságban májustól októberig alkalmas az időjárás nyaralásra, de ez szigettől is függ. Árban mindenképp az előszezon kedvezőbb, de igazi nyári időre június közepe-vége és augusztus vége között számíthattok.

Mennyibe kerül?
Apartmanban vagy kisebb szállodákban már 300.000 Ft-ból csodaszép nászutat lehet kihozni (repülővel, reggelis ellátással), ha egy kicsit többet is tudtok rá szánni, akkor kényelmes, jó minőségű szállodákat tudunk foglalni all inclusive ellátással.