navigate-before navigate-next navigate-down navigate-up search hamburger-nav close clock location mail moon dining calendar checklist article details flight room gallery price
Utazási Központ
Amazon Travel Utazási Iroda
Álmokat Váltunk Valóra
info@amazontravel.hu +36/1-216-6281
Olaszország / Toszkána
Ha romantikus környezetre, finom ételekre, igazi dolce vitára vágytok, és nem szeretnének sokat utazni, Toszkána csodálatos célja lehet nászutatoknak. Tipp: Firenze, Siena, San Gimignano és Pisa kihagyhatatlan látnivalóinak bejárása, és az ínycsiklandó olasz ízek végigkóstolása után pihenjenek meg édes kettesben egy hangulatos toszkán villában, távol a világ zajától.
Legkedvezőbben autóbuszos körutazás keretében juthattok el Toszkánába, de nászút esetén mi inkább az autós utazást javasoljuk, mely során nem kell másokhoz alkalmazkodnotok és kettesben lehettek.

Ha nem szeretnétek autóval nekivágni Olaszországnak, tudunk segíteni repülőjegy és szállás foglalásában is, bár autót mindenképpen érdemes kint bérelnetek, hogy Toszkána csodáit fel tudjátok fedezni.

Nászutas tipp: privát villa medencével, ahol csak Ti ketten vagytok, távol a világ zajától, csodálatos toszkán tájjal körülvéve. Ha ilyet szeretnétek, írjatok nekünk!

Mikor utazzunk? Március és szeptember között ajánljuk, de ha fürdeni is szeretnének a tengerben vagy egy villa medencéjében, akkor a június és a július a legalkalmasabb.

Nászutas ajánlatokért, úti tippekért fordulatok hozzánk:
info@amazontravel.hu vagy 06 1 21606281

Nászutas szállástippek Toszkánában