navigate-before navigate-next navigate-down navigate-up search hamburger-nav close clock location mail moon dining calendar checklist article details flight room gallery price
Utazási Központ
Amazon Travel Utazási Iroda
Álmokat Váltunk Valóra
info@amazontravel.hu +36/1-216-6281
Nászút Tahitin, nászút Bora Borán

Magyarországtól kb. 17000 km-re a Csendes-óceán közepén az Egyenlítő alatt terül ez a közel Európa méretű óceáni részen található több mint 100 szigetet felölelő szigetcsoport, melyet hivatalosan Francia Polinéziának hívnak. Franciaország tengerentúli területe mintegy 220 000 lakossal.

Repülési idő: Budapestről minimum kétszeri átszállással kb. 22-24 óra. Időeltolódás: télen -11 óra, nyáron -12 órával.

Tahiti - vagy ahogy még mindig nevezik a "Szerelem Szigete" - Francia Polinézia összesen 115 szigete és atollja közül a legnagyobb. Sűrű őserdők, lágy páfrányok, hegycsúcsok, folyókba, patakokba hulló vízesések, tropikus virágok találhatók. A sziget partjai igen változatosak, az északi és a keleti parton fekete-, a déli és a nyugati részen fehér homokos strandokat találunk.


Bora Bora kétségkívül az egyik leghíresebb egzotikus sziget Földünkön. A szemet gyönyörködtető türkizkék tenger, a csodálatos vízi élővilág, a hihetetlen élénk színek és az ínycsiklandozó egzotikus ízek teszik az itt töltött nászutat felejthetetlenné. Ebben a trópusi paradicsomban minden adott, hogy a legromantikusabb környezetben töltsétek el a mézesheteket. Séta a mesés tengerparton kéz a kézben, vacsora a holdfénynél egy francia étteremben, majd éjszakai fürdőzés az elhagyatott trópusi strandokon...


Nem csak nászútra, de hivatalos esküvőre, vagy házassági fogadalom megújítására is van lehetőség itt Bora Borán vagy Moorea szigetén, tradicionális polinéz stílusban.

Mikor érdemes ide utazni nászútra? Májustól októberig javasoljuk. Júliusban és augusztusban meglehetősen telítettek a szállodák, így ha ekkora tervezitek az utazást, mindenképp foglaljatok legalább fél évvel indulás előtt.

AJÁNLATKÉRÉS: info@amazontravel.hu
Nászutas ajánlatok - Francia Polinézia