navigate-before navigate-next navigate-down navigate-up search hamburger-nav close clock location mail moon dining calendar checklist article details flight room gallery price
Utazási Központ
Amazon Travel Utazási Iroda
Álmokat Váltunk Valóra
info@amazontravel.hu +36/1-216-6281
Aruba
Aruba szigete a Karib-térségben, a Kis-Antillák szigetcsoportban található, Hollandiához tartozik. Budapestről könnyen megközelíthető, mindössze 1 (amszterdami) átszállással.

Aprócska kis sziget, mindössze 32 km hosszú, és 11 km széles, éghajlata száraz. A hurrikánok elkerülik a szigetet, így egész évben látogatható! Jó a közbiztonság, kiválóak a higiéniai körülmények, az időjárás nem szeszélyes, álomszépek strandok!

Kristálytiszta tenger, fehér, finomhomokos tengerpart, gyönyörű idő várja itt az álomnászútra érkezőket. A tengerparti fürdőzésen kívül bőséges sportolási-, és egyéb szórakozási lehetőségek is akadnak - mint például: vitorlázás, búvárkodás, halászat, szafari túra, és egy exkluzív mélytengeri merülés a II. világháborúban elsüllyedt német teherszállító hajóhoz... A legnépszerűbb idény az ország életében a januártól-márciusig tartó karneváli időszak, amikor az utcákat ellepik a színpompás jelmezű fellépők, ilyenkor mindenhol a ritmusos latin zene lüktetése hallható.Mikor utazzunk? Szerencsére a hurrikánok teljesen elkerülik a szigetet, így egész évben alkalmas nyaralásra. Száraz, meleg idő jellemző, de nincs őrült meleg, a tenger jellemzően mindig 25 fok körüli hőmérsékletű. Október és február között előfordulhatnak trópusi záporok.

Böngéssz alábbi ajánlataink között, vagy kérj ajánlatot a nektek megfelelő időpontra és szállástípusra: info@amazontravel.huNászutas ajánlatok - Aruba