navigate-before navigate-next navigate-down navigate-up search hamburger-nav close clock location mail moon dining calendar checklist article details flight room gallery price
Utazási Központ
Amazon Travel Utazási Iroda
Álmokat Váltunk Valóra
info@amazontravel.hu +36/1-216-6281
Nászút a Zöld-foki szigeteken
Ha egzotikus helyszínt kerestek megfizethető áron, ha nem szeretnétek napokat repüléssel tölteni, ha biztonságos, nyugalmas, békés és romantikus helyszínre vágytok, akkor megtaláltátok a megfelelőt: a Zöld-foki szigeteket.

A Zöld-foki szigetek az Atlanti-óceán gyöngyszeme, Afrikától mintegy 450 km-re, nyugatra fekszik. Egzotikus, érintetlen, turisták által alig felfedezett terület, ahol mindig meleg és napsütéses klíma és kristálytiszta, néhol smaragdzöld, néhol azúrkék tenger fogadja az ide látogatót. A szigeteket körülölelő Atlanti-óceán különleges világa kék bálnákkal, palackorrú delfinekkel és teknősökkel igazi kuriózum, szélfútta fehér homokos strandjai lenyűgözik a nyaralni vágyókat.

Ha a mézesheteket nyugodt pihenéssel, fürdőzéssel, napozással, vízi sportok kipróbálásával szeretnétek tölteni, vagy ha órákig sétálgatnátok a néptelen tengerparton a párotok kezét szorongatva... akkor a Zöld-foki szigetek az ideális nászutas úti cél számotokra!

Mikor érdemes utazni? Bármikor, egész évben kellemes, nyári idő van. Augusztus és október között több csapadékra lehet számítani.
NÁSZUTAS AJÁNLATOK