navigate-before navigate-next navigate-down navigate-up search hamburger-nav close clock location mail moon dining calendar checklist article details flight room gallery price
Utazási Központ
Amazon Travel Utazási Iroda
Álmokat Váltunk Valóra
info@amazontravel.hu +36/1-216-6281
Nászút a Bahamákon
A Bahamák egy észak-atlanti szigetállam, amely részben a Karib-térséghez tartozik. A Bahamák kb. 29 nagyobb és 660 kisebb szigetből, valamint 2300 sziklaszirtből és korallszirtből állnak. Fővárosa a New Providence szigeten lévő Nassau.

Finom, puha fehérhomokos strandok, szép üdülőhelyek és luxusresortok várják a nászutasokat, a napsütés és a mesés naplementék garantáltak. Remek búvárkodási lehetőségek, meleg, kristálytiszta, nem hullámos tengervíz várja a strandolás szerelmeseit. Laza, lelassult, mulatságos légkör, édenkerti feeling, szórakozási lehetőségek, finom ételek, friss tenger gyümölcsei örvendeztetik meg a nászutasokat a szigeteken.

Mikor érdemes a Bahamákra utazni nászútra?
December és április között a legideálisabb. Május és november között gyakran esik, augusztus-szeptember környékén pedig hurrikánveszélyes.

Nászutas ajánlatok - Bahama-szigetek
Kérd ajánlatunkat szebbnél szebb nászutas szállodákra a naszut@sunrisetravel.hu email címen, vagy a 06 1 439-1548-as telefonszámon.