navigate-before navigate-next navigate-down navigate-up search hamburger-nav close clock location mail moon dining calendar checklist article details flight room gallery price
Utazási Központ
Amazon Travel Utazási Iroda
Álmokat Váltunk Valóra
info@amazontravel.hu +36/1-216-6281
St. Lucia
St. Lucia - a könnycsepp alakú sziget - a Karib térség egyik leglátogatottabb úti célja, melynek hegyekkel és mély völgyekkel tagolt felszínét esőerdők, vízesések, liánok, hibiszkuszok és orchideák borítják.

Saint Lucia, avagy St. Lucia a Kis-Antillákhoz tartozó független szigetország. Saint Lucia az úgynevezett Szél felőli szigetek (Windward Islands) második legnagyobbja.

A Piton hegy ikercsúcsai a világörökség részeként pedig méltán váltak a sziget jelképévé. Az angol, francia, afrikai és karibi kulturális hatásoknak köszönhetően egy egészen egyedi légkör fogadja a turistákat a szigeten, Castries a sziget fővárosa és egyben kereskedelmi központja pedig történelmi látványosságokkal és barátságos piacokkal várja az idelátogatókat.  St. Lucia mindenkit rabul ejt, legyen szó napozni vágyókról, kirándulókról, búvárokról vagy akár szerelmes párokról...
Mikor érdemes St. Luciára utazni nászútra? A legszebb időjárás december és április között van. Június és október között van az esős évszak (hurrikánok is előfordulhatnak).
Nászutas ajánlatok - St. Lucia