navigate-before navigate-next navigate-down navigate-up search hamburger-nav close clock location mail moon dining calendar checklist article details flight room gallery price
Utazási Központ
Amazon Travel Utazási Iroda
Álmokat Váltunk Valóra
info@amazontravel.hu +36/1-216-6281
Nászút Mexikóban
A Yucatán félsziget a szikrázóan fehér homokos partjairól, türkizkék tengervízéről, a buja őserdőből kivillanó ősi piramisokról, az ősi maja civilizáció felbecsülhetetlenül gazdag történelmi emlékeiről világhírű. Nyaralásuk során feltétlenül kóstolják meg a mexikói konyha tradicionális ételeit, a tortillát salsával, chilivel, a nemzeti italukat, a tequila-t is.

Cancún 25 km hosszú és 500 m széles homokpadra épült, míg a nyugodtabb Riviéra Maya tőle délre található, melynek központja Playa del Carmen egykori halászfalu. Napjainkig megőrizte hagyományos képét, s ezért egyre népszerűbb úti cél az igényesebb turisták körében.Tulum az egyetlen megmaradt tengerparti romváros, ugyan 120 km-re van a reptérről, viszont igen kedvelt a búvárok körében is, hiszen a tenger vize kristálytiszta és a partoktól már 50 m-re csodálhatják a színpompás korallzátonyokat.Földünk egyik legősibb civilizációja a maja, mely az ősi indiánokkal ellentétben, mai napig egy élő, létező társadalom. Bár több ország területén élnek ma is maják, képesek voltak arra, hogy fenntartsák nyelvüket, életstílusukat, hagyományaikat. Aki eljut Mexikó dél-keleti felébe, kihagyhatatlan program meglátogatni valamelyik maja romvárost!

Mikor utazzunk? A tengerpartokon egész évben nyári idő van, de a nyári hónapokban szinte elviselhetetlen a forróság és a pára. Decemberben és januárban a tengervíz még hűvös, 18-20 fokos. Ha igazi strandidőre vágyunk, a tavaszi hónapokban érdemes Mexikóba utaznunk.

Bécsi indulással ajánlataink kedvezőbbek lehetnek! Kérd ajánlatunkat:
AJÁNLATKÉRÉS:
info@amazontravel.hu


NÁSZUTAS AJÁNLATOK
Mexikó, Körutazás Mexicóban, Körutazás Mexicóban
Szállás típusa: Hotel ****
Ellátás: Reggeli
Szobatípus 2 ágyas