navigate-before navigate-next navigate-down navigate-up search hamburger-nav close clock location mail moon dining calendar checklist article details flight room gallery price
Utazási Központ
Amazon Travel Utazási Iroda
Álmokat Váltunk Valóra
info@amazontravel.hu +36/1-216-6281
Nászút Mauritiuson
Afrika keleti partjától kb. 3000 km-re, Madagaszkár mellett található ez az egzotikus, vulkáni eredetű trópusi sziget, amelyhez néhány körülötte elhelyezkedő atoll is tartozik. A sziget óriási ragyogó smaragdnak tűnik a szikrázó napfényben, különlegessége, egyedisége történelmén túl gazdag növény- és állatvilágában is megmutatkozik. Mauritiust nevezhetjük az "Örök nyár" szigetének is, hiszen a tengerpart vonulatában az éves átlaghőmérséklet 19-31 Celsius fok körüli. A nyár novembertől áprilisig, a tél pedig májustól októberig tart.

A szigetlakók szeretettel fogadják a távolról ide érkező turistát. A vulkanikus eredetű sziget 160 km hosszú, fehér homokos tengerpartján kívül még csodálatos látnivalókat kínál az idelátogató számára. Káprázatos látványt nyújtanak a botanikus kertek, a cukornád- és trópusi gyümölcs ültetvények hatalmas területei. A sziget érintetlen erdeiben szarvasok, vaddisznók és makákó majmok élik világukat szabadon. Mind a pihenni vágyóknak, mind a búvárprogramok kedvelőinek csodálatos üdülést, varázslatos élményeket kínál ez az egzotikus világ.

 

"Egzotikus helyszín, jól megszervezett utazás, megfelelő hotelválasztás, összességében fantasztikus volt a nászutunk! A Sunrise Traveltől minden támogatást megkaptunk az ajánlatkéréstől egészen az indulásig. :) Sok hasznos információval és tanáccsal láttak el minket, illetve abszolút rugalmasak voltak, az egyedi igényeink megvalósításában is segítettek. Rengeteg felejthetetlen élményt szereztünk, snorkeleztünk a kristálytiszta, azúrkék óceánban, delfin is bálnalesen vettünk részt és lélegzetelállító természeti jelenségeket láthattunk, mint például a 7 színű földet. Csodálatos utazás volt, köszönjük a segítséget a megszervezésében. Mindenkinek tudom ajánlani a Sunrise Travelt."
Bobál Lívia és Zoltán, 2015. augusztus, Mauritius, Long Beach Hotel 5*


Mikor utazzunk? Mauritius egész évben ideális úti cél. November és április között a legkedvezőbb az időjárás, de a többi hónapban is kellemes, nyári idő van.

Nászutas kedvezmény: akár 25-30% a szállások árából, szállodától függően (előfoglalási kedvezménnyel nem összevonható).

AJÁNLATKÉRÉS: info@amazontravel.hu
Nászutas szállodák Mauritiuson