navigate-before navigate-next navigate-down navigate-up search hamburger-nav close clock location mail moon dining calendar checklist article details flight room gallery price
Utazási Központ
Amazon Travel Utazási Iroda
Álmokat Váltunk Valóra
info@amazontravel.hu +36/1-216-6281
Nászút Kubában
Kuba a Karib-tenger legnagyobb szigetországa. Egy varázslatos hely, ahol a gazdag kulturális és történelmi látnivalókat fehér homokos tengerpartok és azúrkék, kristálytiszta tenger övez. Varadero a leghíresebb kubai nyaralóhely, mintegy 24 km hosszú tengerparttal, és az esküvőkre felkészült, kitűnő all inclusive hotelek egész sorával ideális célpontja a házasulandóknak és a nászutasoknak. Itt minden együtt van ahhoz, hogy életünk legszebb napjai feledhetetlen és különleges élményekkel párosuljanak. Kuba a legromantikusabb helyek egyike a világon, hiszen itt megállt az idő. Egyszerre van jelen a koloniális kor cukorbáróinak régmúlt gazdasága, az ’50-es évek amerikai maffiájának kézjegye, a retro, a szocializmus, és az utakon közlekedő régi amerikai autócsodák, melyek együtt egy sajátos hangulatot árasztanak.Varadero mindössze 140 km-re található Havannától. Kuba legrégibb üdülőhelye, mely a csaknem 24 km hosszú, egybefüggő, fehérhomokos tengerpartja miatt egyben a legkedveltebb is. A félszigeten a széles hotelválasztékból mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelőt, csakúgy, mint a gazdag fakultatív programkínálatból. Varadero kiváló infrastruktúrával rendelkezik, a közbiztonság pedig tökéletes.

Nászutas csomagajánlatok ITTHavanna, a mintegy 2 milliós főváros páratlanul gazdag a kulturális és történelmi látnivalókban, bővelkedik az építészeti remekekben rabul ejtve minden korosztályt. A látnivalók mellett pezsgő éjszakai élet is várja a szórakozni vágyókat, kitűnő salsa- és jazz klubok, szórakozóhelyek egész sora kínál igényes szórakozást minden nap.Mikor utazzunk? A legideálisabb november és április között (bár januárban több a csapadék). Az év többi részén is trópusi az időjárás, 22-28 fokos átlaghőmérséklettel, azonban gyakrabban előfordulhatnak záporok, zivatarok, alkalmanként hurrikánok. Ebben az időszakban az árak is kedvezőbbek (ha időben foglalunk).

Paradicsomi szigetek:

Cayo Largo del Sur Kuba déli oldalán, a Karib tengeren található lakatlan sziget. A Canarreso szigetvilág gyöngye természetes, érintetlen tengerpartjairól híres. 24 km hosszú fehérhomokos, gyönyörű, „beach” övezi a szigetet, ahol a világtól elvonulva, önfeledten strandolhatunk az azúrkék tengerben  a saját magunk által felfedezett és birtokolt partszakaszon. Ez az igazi „Karibi Paradicsom”, amire mindenki vágyik. Cayo Largo szigetére egy mindössze 45 perces repülőúttal lehet eljutni, a belső járat Havannából és Varaderóból is minden nap indul. Mivel Kuba déli oldalán található, ezért az északról érkező frontok nem érnek el ide, így egész évben nyári napsütés és strandidő várja a turistákat!

 

Cayo Coco Kuba északi oldalán, az ország középső részén, az Atlanti Óceán partján található, a „Jardines del Rey” (Király kertjei) szigetcsoport tagja. A sziget egy 27 km hosszú töltésen közelíthető meg a tengeren keresztül. Gazdag madárvilágáról is ismert, jellemző madarai a pelikán és a rózsaszín flamingók. Cayo Guillermo tengerparti szakaszát egy rövid autóút köti össze Cayo Coco szigetével, itt találhatóak a környék legszebb tengerpartjai, köztük a híres „Playa Pilar” melyet az ország legszebbjei között tartanak számon. Itt sorakoznak a kitűnő all inclusive hotelek is. Cayo Coco Havannától 535 km-re található, szárazföldi transzferrel, de akár belső repülőjárattal is megközelíthető. Megéri a fáradtságot!

 

Cayo Santa Maria Kuba északi oldalán, az Atlanti Óceán partján található, Havannától 360 km-re. A szigetet a szárazfölddel egy 48 km-es híd és töltéssor köti össze, mely átszeli a tengert csodálatos látványt nyújtva. Tökéletes tengerpartjainak és az újonnan épült kitűnő hoteleknek köszönheti népszerűségét a mindig újat és jobbat kereső turisták körében. Itt található az ország egyik legjobb hotele a nemrégiben nyílt Melia Buena Vista, melynek minden szobájához Royal Service szolgáltatás tartozik! Hat tengerparti szakasza mintegy 11 km hosszú, fehér homokos exkluzív tengerpartot biztosít az itt üdülőknek. Szárazföldi transzferrel és belső repülőjárattal egyaránt megközelíthető Havannából.

 

Az alábbiakban mutatunk néhány varaderói nászutas ajánlatot, azonban ha a fenti kis szigetekre vágynak, kérjék egyedi árajánlatunkat: ifno@amazontravel.hu vagy 06 1 216 6281NÁSZUTAS AJÁNLATOK