navigate-before navigate-next navigate-down navigate-up search hamburger-nav close clock location mail moon dining calendar checklist article details flight room gallery price
Utazási Központ
Amazon Travel Utazási Iroda
Álmokat Váltunk Valóra
info@amazontravel.hu +36/1-216-6281
Hawaii
A híres trópusi üdülőparadicsom, Hawaii Amerika és Ázsia között félúton helyezkedik el a Csendes-óceán közepén, alig több mint 1 millió lakossal. A lakosság elsősorban a turizmusból él, de emellett fontos szerep jut a mezőgazdaságnak is, kitűnő ananász, kávé és cukornád ültetvények vannak szerte a szigeteken. Éghajlatára a májustól októberig tartó meleg, száraz nyár és a novembertől április végéig tartó hűvösebb, és csapadékosabb tél jellemző. Hawaii leglátogatottabb és legnépesebb szigete az O’ahu sziget, itt található a főváros Honolulu és a nemzetközi repülőtér is.

Természetesen látni kell Waikiki-t is, amely a világ egyik leghíresebb homokos strandja. Fontos látnivaló még a polinéz kultúrát bemutató Bishop múzeum vagy a zarándokhelynek számító Perl Harbor kikötő, ahol a II. világháborúban a part mentén félig elsüllyedt USS Arizona Memorial cirkálót lehet megnézni. Kaua’i, más néven a Kert sziget pedig a Hawaii szigetcsoport ékkövének számít pompás strandjaival és vadregényes tájaival. A sziget autóval könnyen bejárható, ugyanis legtávolabbi pontja is 2-3 óra alatt megközelíthető.Hawaii kitűnő választás olyan nászutas pároknak, akiket nem csak az egzotikus tengerpart, de kulturális és történelmi, valamint természeti látnivalók is lázba hoznak. A terület régóta nagy népszerűségnek örvend, nem véletlen, hiszen olyan természeti adottságokkal rendelkezik, melyek sokakat vonzanak oda világ minden tájáról. A szörfözés megszállottjai is megtalálják számításukat a kéklő óceánban, melyhez hófehér partszakaszok tartoznak. A luxusszínvonalat képviselő szállodák, a szebbnél szebb medencés szállodaudvarok, a minőségi gasztronómia, a gazdag növény-, és állatvilág garantáltan elnyeri majd tetszéseteket. Fedezzétek fel azt az egzotikus vidéket, amely már sokaknak jelentett életre szóló élményeket!

AJÁNLATKÉRÉS: info@amazontravel.hu


Nászút Hawaiin
Amerikai Egyesült Államok, Hawaii, Oahu
Szállás típusa: Hotel ***
Ellátás: Ellátás nélkül
Szobatípus 2 ágyas A2M...
Amerikai Egyesült Államok, Hawaii, Honolulu
Szállás típusa: Hotel *****
Ellátás: Ellátás nélkül
Szobatípus 2 ágyas Z2Y...
Amerikai Egyesült Államok, Hawaii, Oahu
Szállás típusa: Hotel ***
Ellátás: Ellátás nélkül
Szobatípus 2 ágyas A2M...
Amerikai Egyesült Államok, Hawaii, Honolulu
Szállás típusa: Hotel *****
Ellátás: Ellátás nélkül
Szobatípus 2 ágyas Y2O...