navigate-before navigate-next navigate-down navigate-up search hamburger-nav close clock location mail moon dining calendar checklist article details flight room gallery price
Utazási Központ
Amazon Travel Utazási Iroda
Álmokat Váltunk Valóra
info@amazontravel.hu +36/1-216-6281
Gyakori kérdések nászúttal kapcsolatban
Mitől nászút a nászút?
A nászutat bizony nem egy jól csengő nevű sziget, nem a pálmafák száma, nem a ráköltött összeg és nem is a hely különlegessége határozza meg, hanem Ti. Bizony, Ti teszitek a nászutat egy varázslatos nyaralássá. Lehettek Balatonakarattyán vagy Bora Borán, teljesen mindegy, hol töltitek a mézesheteket, biztos, hogy tökéletes lesz, és örökké emlékezetes, hiszen rólatok szól. Ezért ne stresszeljetek sokat az úti cél kiválasztásán, higgyétek el, hogy nagyon jól fog sikerülni, bárhol is köttök ki! :)

Mikor érdemes lefoglalni a nászutat?

Legideálisabb a tervezett indulás előtt körülbelül 6 hónappal, mert ekkor még jó előfoglalási árakat lehet kifogni szinte minden úti célra, és még helyek is vannak, így az ajánlatok bőséges tárházából tudtok válogatni.

Júliusban szeretnénk egzotikus helyre menni nászútra, mit ajánlotok?

Májustól szeptemberig sajnos eléggé behatárolt azon egzotikus úti célok köre, ahol nincs monszun vagy hurrikán. De azért nem kell aggódni, van néhány hely, itt találtok egy listát a nászutas desztinációkról hónapokra lebontva.

Rögtön lagzi után indulnánk a reptérre, van erre lehetőség?
Van, de nem szoktuk ajánlani, mert több kellemetlenség is adódhat belőle, itt találsz pár nyomós érvet.
 
A szállodáknál található árakból lehet nászutas kedvezményt kérni?
Ez szállodától is függ, de ha tetszik egy szálloda, nyugodtan kérdezzetek rá, mert a weboldalon automatikusan nem jelennek meg a kedvezmények. Nászutasoknak szóló ajándékcsomagunkat itt tudjátok megnézni.

Tudok személyesen is beszélni valakivel, és kézzel fogható információkat (pl. katalógust) kapni?
Természetesen szeretettel várunk irodánkban. Sőt, új ingyenes szolgáltatásunkkal - ingyenes személyes konzultáció - egy kellemes kávé mellett tudunk segíteni a számotokra ideális úti cél kiválasztásában.

Írhatok nektek tegeződve?
Nyugodtan! 20-as éveik végén és 30-as éveik elején járó fiatal nők vagyunk, mi is jobban kedveljük a tegeződést!