navigate-before navigate-next navigate-down navigate-up search hamburger-nav close clock location mail moon dining calendar checklist article details flight room gallery price
Utazási Központ
Amazon Travel Utazási Iroda
Álmokat Váltunk Valóra
info@amazontravel.hu +36/1-216-6281
22 tuti tipp a stresszmentes nászúthoz
1. Kezdjetek el időben gyűjteni a nászútra. Ne várjátok meg a menyasszonytáncot, tervezz előre! Ha kell, kérjétek rokonok segítségét, így.

2. Olyan úti célt válasszatok, amelyre mindketten egyértelműen, rajongva vágytok.

3. Legyen kész tervetek, de ne stresszeljetek rá, legyetek készek változtatni rajta, ha úgy kívánja a helyzet.

4. Csináljatok valami olyat, amit azelőtt soha: bungee jumping, delfinekkel úszás, vízisí, ejtőernyőzés… hogy örökké emlékezetes legyen a nászút!

5. Ha hosszú a repülőút, próbálj közben aludni, hogy ne legyen olyan nehéz megszokni az időeltolódást, és ne kómában teljen az első két nap (repülőn alváshoz itt találsz kényelmes kellékeket).6. Ne legyenek nagy elvárásaid. Igen, persze, ez kell hogy legyen életed legjobb nyaralása, de éppen ezért ne háborogj apróságokon, ha kellemetlenségek adódnak, próbáld megoldani, de ha nem megy, lépj túl rajta, élvezd a nászutad, koncentrálj a szerelmedre! Ne hagyd hogy apró butaságok tönkretegyék ezeket a napokat!

7. A hazaérkezést úgy tervezzétek, hogy legyen még legalább egy pihenőnapotok a munkába való visszatérés előtt.

8. Tudd biztonságban értékeiteket, papírjaitokat és pénzeteket! Használjátok a szállodai széfet, városnézésre pedig egy ilyen vagy egy ilyen pénztárcát.

9. Csomagolj be egy különleges fehérneműt, amelyet csak erre az alkalomra tartogattál!

10. Időben kérd meg barátaidat, hogy locsolja a növényeket, etesse a háziállatokat, amíg távol vagytok.

11. Ne csak a lábatokat lógassátok, legalább egy kirándulásra menjetek el, arra sokkal jobban fogtok emlékezni, mint a mindennapos strandolásra.

12. Az útleveletek (ha szükséges az utazáshoz) érvényességét még a nászút leelőlegezése előtt ellenőrizzétek!

13. Készítsetek egy listát, melyen legalább 3 látnivaló van, amelyet feltétlenül meg akartok nézni!

14. A bőröndbe a megengedett súlynál (légitársaságonként változó!) 4-5 kilóval kevesebbet pakolj! Visszaúton mindig nehezebb a bőrönd, gondolj a szuvenírekre és vizes törölközőkre! Legjobb, ha viszel egy bőröndmérleget is, hogy ne érjen meglepetés!15. Ne veszekedjetek apróságokon, amiken mondjuk otthon néha szoktatok. Nem érdemes egyetlen pillanatot sem erre pazarolni, nézzétek inkább el szerelmeteknek ha okot ad a vitára, és lépjetek tovább. Hahó, ez a nászutatok! :)

16. Le a telefonokkal! A nászút legyen csak a Tiétek, a kollégák meg a barátok is kibírnak néhány napot nélkületek! És ne netezgessetek vacsora vagy koktélozás közben, nincs annál nagyobb hangulatölő egy romantikus utazáson!

17. Nincs szükségetek Facebookra és Twitterre sem. Felesleges mindenhova becheckolni, és kitenni hogy „fantasztikusan van”. Úgyis mindenki tudja, hogy nászúton vagytok, őrizd meg az intimitást magatoknak erre a pár napra, aztán ha hazamentek, mehet az album Facebookra.

18. Éljetek úgy mint a helyiek, vásároljatok piacon, kis butikokban, egyetek kis talponállókban, ahol csak helyi arcokat láttok, próbáljátok kerülni a turistahelyeket, így igazán bele tudtok kóstolni az ottani életbe, sokkal maradandóbb is lesz az emlék, nem mellesleg pedig biztos, hogy olcsóbban jöttök ki.

19. Csináljatok sok képet, de ne csak szelfit! Kérjetek meg embereket, hogy csináljanak rólatok képet, különféle csodálatos hátterek előtt, amerre csak jártok!

20. Kérjétek ágyba a reggelit első nap.

21. Vacsorázzatok legalább egyszer egy igazán elegáns étteremben.

22. Pihenjetek, és érezzétek jól magatokat!